haaruitvalgeen

Zalen te huur


De sporthal is te huur voor sport en spelactiviteiten en natuurlijk voor sportverenigingen. Heeft u andere idee n die passen in onze sporthal, wij horen het graag. Indoor speelparadijs centrum Almere Almere-stad, Flevoland. Te koop aangeboden door hvab horecamakelaardij: E n van de mooiste speelparadijzen gelegen. Multifunctionele ruimtes te huur in Enschede. 'ruimte voor Balans' is een centrum voor aandacht, bewustzijn, groei en ontwikkeling. Onze ruimtes zijn geschikt voor. Huur zalen in Den Bell, huur zalen, sint-Felixpakhuis, huur evenementenhal Parkloods noord.

website van Eigen Horeca makelaar. Je zoekt een unieke locatie om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren. Desmet Studios, gelegen tussen Artis en de hortus Botanicus in de Plantagebuurt. Feestzalen verhuur - u gaat trouwen? Alle adressen voor uw trouw, trouwgids site - trouwsite - feestzaal - trouwjurken - bruidsjurk - ceremoniewagens. Arminius verhuurt haar zalen voor debatten, congressen, bruiloften, concerten, diners en andere bijeenkomsten. Zij kan de organisatie van grote en kleine evenementen. Heeft jouw onderneming iets te presenteren of wil je een vergadering, meeting of seminarie organiseren en je hebt geen lokaal ter beschikking?

we hebben drie beschikbare vergaderzalen, onze feestzaal is beschikbaar voor: tegen Vergaderingen, familiefeesten. Huwelijksfeesten (tot 100 personen zakendiners, meetings, babyborrel. Rouwmaaltijden, beschikbare zaken voor vergaderingen flipchart, projectiescherm, overheadprojector, beamer, terras tot 30 personen en speeltuin).

Hotel/restaurant te koop of te huur


Heeft jouw onderneming iets te presenteren of wil je een vergadering, meeting of seminarie organiseren en je hebt geen fallout lokaal ter beschikking? Dan hebben wij voor shelter jou een gezellige vergaderruimte ter beschikking. Wij zorgen voor het decor, de heerlijke koffie en het middagmaal. Naast broodjes en kopjes koffie hebben wij speciaal voor het goede verloop van uw meeting of vergadering tal van multimediale middelen ter beschikking zoals een projectiescherm, een overheadprojector en een beamer. Voor presentatoren met een vlotte pen of stylo die liever zelf schrijven is er de flipchart. Verwacht je op je vergadering, presentatie, meting of seminarie een groot aantal mensen, dan kan je steeds met al je genodigden terecht in onze eigen feestzaal. Hier kunnen wij tot 100 mensen een plaatsje aanbieden en uiteraard kunt u ook daar gebruik maken van onze multimediale middelen.

Zalen, cultuur Gent Stad Gent


Eropuit - kano's te huur op een kilometer. 6 zalen, sfeervol, goed gelegen en voorzien van topcatering. Lcd 55 Full hd clickshare Flipchart stiften Andere benodigdheden op aanvraag te huur. Zaal 1, 2 en 3 zijn per dagdeel te huur en hebben plaats voor circa 180 personen. Per dagdeel geldt: morgen, middag en avond van circa 4 uur. Al onze zalen grenzen aan het buitenterras. 2012, archiviert vom Original. .

Te huur 275 m volledig zelfstandige en gerenoveerde kantoorruimte met een industrile uitstraling. Located in te weinig workshop zalen, of juist dicht bij de stands houden? Find this Pin and more on Photography: The netherlands by florencenl. 24 appartementen te huur! Smederijstraat 17 E2 baarle-nassau. Een representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping nabij het centrum. Onze zalen zijn in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, ceremonies, congressen, product-presentaties en sit-down diners.

Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor lancashire ieder type feest, evenement of bijeenkomst. Bekijk de meest populaire zalen van april. "mooie locatie in Nijverdal heeft enkele ruimtes/zalen in dagdelen te huur. Dit kan een oplossing zijn: opblaasbare 'zalen '. Open dag zaterdag 20 februari.

Feestzaal huren - reviews, vergelijken informatie


Stuur voor meer informatie een e-mail met uw wensen naar. Esther, marga en Vincent denken graag met u mee. Esther van Bilsen   Marga van Rheden  Vincent van den heuvel.

Moataz yousef Junior Member. Posts: 24 Threads: 24 joined: Oct 2015 Reputation:. Binnen ons paviljoen, de voormalige bedrijfskantine van de koninklijke shell, zijn verschillende zalen te huur. Ook de achterliggend tuin is te huur. Te weinig workshop zalen, of juist dicht bij de stands houden? Sail thank you parade. Studioruimtes te huur in Amsterdm op de ndsm werf.

Zaal huren Stad leuven

Het voordeel van het theater is hair dat wij over alle mogelijke technische snufjes en audiovisuele middelen beschikken, die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw evenement. Informeer gerust naar de mogelijkheden via het inschrijfformulier of stuur een e-mail met uw wensen naar. Neem alvast een kijkje in onze zalen bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement, raadpleeg dan alvast de plattegronden van de diverse ruimtes in ons theater. Vanzelfsprekend is elke ruimte geheel naar uw wensen in te richten. Klik op de afbeelding om alle afzonderlijke plattegronden te bekijken. Nieuwsgierig geworden naar de wereld van glitter glamour en kunst in de puurste vorm? Ziet u uw gasten al genieten in ons theater?

Zaal huren feestzaal, Trouwlocatie, vergaderzaal voor

Klik op de zwemmers onderstaande foto om de tour te starten. Wilt u eens in een andere omgeving vergaderen? Een omgeving die inspireert en tot de verbeelding spreekt? Onze themakamers, de foyers en zelfs het toneel van de Grote zaal lenen zich uitstekend voor uw zakelijke meetings. Van brainstormsessie tot teambuildingsdag, inclusief het gebruik van de benodigde faciliteiten, koffie/thee en, indien gewenst, een lunch. Speciaal voor de 'kleinere' bijeenkomsten tot 250 personen bieden wij een aantal vergaderarrangementen. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Lees meer over onze vergaderarrangementen naast de Grote zaal beschikt Theater aan de parade over tal van kleinere ruimtes, zoals de kostuumkamer, de danskamer en de foyers, die geheel naar wens zijn in te richten. Of u nu een borrel wilt organiseren of een zakelijke bijeenkomst, wij staan open voor elke suggestie.

Hebt u ooit wel eens gedacht aan de combinatie congres, diner én theatervoorstelling? . Wij bespreken het graag met. Stuur voor vrijblijvende informatie over de huurmogelijkheden in Theater aan de parade een e-mail met uw smal wensen naar. Bellen kan natuurlijk ook. Stap in de wereld van glitter glamour! Klik op de player voor een impressie. Benieuwd naar de foyers en zalen? We nemen u graag mee op een virtuele tour door het theater!

Zaalverhuur Den haag voor personen

Theater aan de parade, pal naast de kathedrale basiliek sint-Jan in het centrum van de gezellige historische binnenstad van s-Hertogenbosch, is gemakkelijk te vinden en te bereiken met zowel het openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. In de directe omgeving van ons theater is voldoende parkeergelegenheid. Multifunctioneel, wat maakt Theater aan de parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio s-Hertogenbosch. Onze zalen zijn shampoo in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, ceremonies, congressen, product-presentaties en sit-down diners. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en medewerkers. Vanaf het eerste contact doen wij ons uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Zalen te huur
Rated 4/5 based on 906 reviews